diumenge, 18 de novembre del 2012

Algunes incidències

Tenim constància d'algunes incidències que ens heu comunicat i sobre les que estem treballant. Us les adrecem per a que en tingueu coneixement, ja que ens han arribat per diverses fonts:
  • Representació de caràcters: ç, ñ, l·l i accents. No apareixen correctament . Ho estem revisant, tot i que ja ho hem resolt en el cas dels accents,  encara ens passa en casos molt concrets. 
  • Representació de símbols tallats. Si us fixeu bé, alguns símbols com els que representen arbres, es veuen tallats. El motiu d'aixó és la divisió que fa el servidor de mapes per representar la informació. Aquest servidor divideix els mapes en cel·les de 256x256 punts. Si un símbol queda just damunt d'aquesta divisió, només es dibuixa en una cel·la.
  • Noms de carrer o d'equipaments que no apareixen o es veuen tallats.  Això es degut a limitacions de la versió actual del servidor de mapes.

 Tenim pendent l'actualització de la nova versió de servidor de mapes que sortirà al mercat en les pròximes setmanes i que resoldrà els dos punts anteriors segons ens indiquen els desenvolupadors.




 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada