dimarts, 8 de gener del 2013

Feines per endavant

Un cop a producció la primera versió de l'aplicació les nostres feines passen a ser unes altres.
  • Revisió de la informació publicada. Tota la informació publicada a través del visor s'ha de revisar per part dels serveis generadors de la informació i detectar qualsevol error en els continguts. Aquesta revisió no es limita a la informació gràfica, sinó que també haurà de tenir en compte la informació associada als elements gràfics. També s'hauran de concretar aspectes organitzatius de gestió de la informació: que és el responsable,qui l'actualitza, amb quina periodicitat, abast dels continguts, revisió d'estil,... Hauran d'intervenir, per tant, tots els serveis de l'ajuntament.
  • Personalització del visor. Durant aquest primer semestre de l'any anirem incorporant les diferents funcionalitats que ens heu anat fent els usuaris. Això es concretarà en la forma de diferents pàgines web i dissenyarem una per a cada perfil d'usuari. Plantejar un únic perfil amb totes les capes possibles i tota la información associada no és operatiu. Per a cada perfil detallarem:
  • Les cerques possibles: carrer, número, topònim, ...
  • Les consultes sobre els les capes visibles: parcel·la, patrimoni, planejament,...
  • Les aplicacions externes d'on extreu informació.
Igualment seguim treballant amb molts altres temes:
  • Catàleg de capes. Elaboració d'un repositori que detalla totes les capes gràfiques que es mantenen a l'Ajuntament.
  • Noves funcionalitats del visor. Són moltes les noves funcionalitats que ens demaneu els usuaris i que requereixen incoporar millores al visor. Algunes d'aquestes millores ens obliqguen a actualitzar versions de servidor de mapes, llibreries de programació, adoptar nous estàndards (WFS),... Són feines que anem fent i que com tots els canvis que realitzem us anirem explicant en aquest blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada